Ресторан
Гуцульська кухня відображає традиції та смаки гуцулів, етнографічної групи, що проживає у Карпатах. Наш ресторан відображає стиль гуцульщини, а кухня характеризується використанням натуральних і місцевих продуктів, трав і спецій, а також традиційними методами готування.
Меню
Щоб пізнати місцевий колорит рекомендуємо спробувати бодай одну гуцульську страву домашнього приготування від шеф-кухарів Параски та Іванни в нашому ресторані
Грибна юшка
450/30гГрибна юшка: готується на основі свіжих грибів, які ростуть в наших лісах в Карпатах, в не сезон - ці ж самі гриби...
Борщ
250гЗвична українська національна страва, але у гуцульському стилі має свої особливості використання інгредієнтів.
Бограч
450гм'ясний гуляш, який готуємо з різних видів м'яса для більшої наваристості з додаванням овочів і місцевих спецій.
Борщ Український
250гЗвична українська національна страва, але у гуцульському стилі має свої особливості використання інгредієнтів.
Ковбаси
150ггуцульські ковбаси мають свої особливості в приготуванні та смаку і подаються нарізкою на дерев’яній дошці.